Nieuw! Gastenboek

Op zoek naar een origineel gastenboek voor je huwelijk? We hebben het! Een retro telefoon die we omgebouwd hebben naar een audio gastenboek. Hiermee krijg je ingesproken felicitaties en wensen vol van emotie.  Na je feest krijg je alle leuke voice mails toegestuurd. 
Bekijk hieronder onze video met alle uitleg.

Wat is het?

Een alternatief voor een geschreven gastenboek, een audio gastenboek.
Gele trendy trouwtelefoon

Breng kleur op je feest, met dit gastenboek. Neem de hoorn op, hoor een welkomstbericht, en spreek na de biep een persoonlijke boodschap in.
Datum vrij? Klik hieronder, selecteer uw datum, klik op beschikbaarheid controleren, selecteer de telefoon van uw voorkeur. Scroll naar beneden, kies je pakket, voeg toe aan winkelkar, vul je gegevens in en bestel online.

Zwarte Vintage telefoon

Een zwarte vintage telefoon met draaischijf. Omgebouwd als audio gastenboek. We sturen via koerier de telefoon tijdig naar je toe.  Huur is steeds voor een volledig weekend.
Hieronder kan je direct deze vintage telefoon boeken voor je feest. Je krijgt die tijdig via koerier en huurt deze dus voor een volledig weekend.

Blauwe trouwtelefoon

Spreek een leuke voice mail in, in plaats van dit in een gastenboek te schrijven. Na het feest krijgt het koppel alle voice mails toegestuurd. Huur is steeds voor een volledig weekend.
Via ons online reservatie platform kan u direct de telefoon boeken als koppel of als familie als origineel geschenk voor het trouwkoppel. Een audio gastenboek in tegenstelling van papieren versie..

Graag meer info

Bedankt! We nemen spoedig contact op.

Mogelijkheden

Blauwe trouwtelefoon

Vanaf 269€ 

We hebben reeds een audio gastenboek telefoon tijdelijk vanaf 269 € als introductie promo pakket voor een volledig weekend (vr/za/zo) huur.. U krijgt de blauwe of gele telefoon voor je feest met handleiding naar je thuis via koerier toegestuurd.

Hallo met mij...

op aanvraag

Het gastenboek is standaard voorzien met een welkomsttekst van een bekende radiostem. Wil je echter dit personaliseren met jullie eigen stem, dan kan je dit als optie bijboeken bij de reservatie. We leggen je dan uit hoe je ons je geluidsbestand kan bezorgen.

Dag prijs, weekend prijs?

bel ons

Wij verhuren de trouwtelefoon steeds voor meerdere dagen. We versturen alles tijdig meestal op woensdag zodat je de telefoon zeker op je feest de vrijdag of zaterdag hebt.
We vragen wel om de eerste werkdag alles terug te sturen zodat we het volgende weekend terug een koppel blij kunnen maken met de trouwtelefoon. Wil je iets speciaal of meerdere telefoons voor een event huren? Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik de telefoon reserveren?
  Je kan online de telefoon boeken, we vragen dan de datum en het adres waarnaar we de telefoon via koerier kunnen zenden. De eerste werkdag na je feest stuur je met het retourlabel in de verzenddoos de trouwtelefoon terug..
 • Zal ik alles op tijd ontvangen?
  Wij sturen het pakketje 2 dagen voor je feestdatum naar je op. Via de Bpost app kan je zelfs kiezen om het af te leveren in een pakketautomaat in je buurt dat 24u/24 7 op 7 toegankelijk is..
 • Wat kost het om te verzenden?
  De verzending in België is gratis, en ook de retourzending hebben wij reeds vooraf betaald. In de doos zit een retourlabel die je over je adres label moet kleven om het pakket terug te zenden.
 • Hoe krijgen we de berichten?
  Zodra we de telefoon terug ontvangen verwerken we alle berichten in een geluidsbestand die we je toesturen via wetransfer, of op usb stick als je voor deze optie kiest. Wil je volledig in de vintage stijl blijven en heb je nog een oude platenspeler? Dan kunnen we zelfs de stemmen op een vinyl LP plaat aanleveren.. 
 • Kan ik de welkomstboodschap aanpassen?
  In de standaard versie voorzien we een vooraf opgenomen welkomsttekst die opgenomen is door een bekende radiostem. Wil je echter je bericht personaliseren dan kan je als optie dit reserveren. 
 • Wil de de standaard welkomstboodschap beluisteren? https://youtu.be/R-XSqoleOas.
 • Waarom geen papieren gastenboek?
  Je kan gemakkelijker dingen zeggen dan ze op papier neer te schrijven. De emotie, het plezierig enthousiasme van je BFF in een spraakbericht zegt veel meer dan woorden op papier. De stemmen bewaren we en kan je onbeperkt opnieuw beluisteren. Ook oma en opa weten perfect hoe je een vintage telefoon kan gebruiken om hun wensen in te spreken..
 • Heb ik een telefoon lijn aansluiting of stopcontact nodig?
  Neen, er is geen telefoon aansluiting of stopcontact nodig. De telefoon heeft een ingebouwde batterij met powerbank. Klassiek bellen met de telefoon is niet meer mogelijk gezien we die omgebouwd hebben tot een audio gastenboek..
 • Kan ik de telefoon komen ophalen?
  Normaal gezien versturen we alle telefoons via koerier, maar je kan die gerust ook bij ons in Aalter komen ophalen en terugbrengen. Geef wel vooraf een seintje zodat we een pickup tijdstip kunnen afspreken.
 • Wat kost dit?
  Wij bieden verschillende formules aan op maat van je wensen en budget. 
 • Vraag naar onze lancerings promotie.
 • - Gratis verzending en retourzending in België
 • - Verzending 2-4 dagen vóór je feest, terug te zenden binnen de 2 werkdagen na je feest.
 • - Voorgeprogrammeerde welkomstboodschap of optionele eigen persoonlijke welkomstboodschap voor je gasten.
 • - Alle geluidsbestanden krijgt je binnen de 3 weken via een wetransfer link in je mailbox. 
 • Betaling?
  Zodra wij de volledige betaling ontvangen sturen we de trouwtelefoon naar u op. U kan online op een veilige manier betalen via ons Mollie betaalplatform.

Spreek, bewaar, beluister emotionele stemmen voor altijd

Gastenboek

Welkomstbericht

Verjaardagsfeest, pensioenfeest, babyborrel

Dit audio gastenboek verhuren we ook voor verjaardagsfeesten, pensioenfeesten, babyborrels of zelfs personeesfeesten. Hiervoor kunnen we een aangepaste boodschap voorzien, of je kan de versies hiernaast beluisteren.

Wie zijn we

Instant Fotobox is een team ervaren fotografen met één duidelijke missie. We love to make you smile.

Follow Us
Team
 • Serge Wailly - zaakvoerder
 • Lienda Ryserhove - designer
 • Frank, Carlos, Stef, Luna, Nathan
 • onmisbaar talent voor fotobox
 • Onze kat aka fotomodel
Instant Fotobox

Music Player

Click to edit Music Player